Goedkope vakantie Spanje

Goedkope vakantie Spanje

Wanneer u liever niet te veel wilt betalen voor uw vakantie, dan kunt u op zoek gaan naar de wat goedkopere vakanties. U kunt bijvoorbeeld voor een goedkope manier van reizen kiezen, zoals in plaats van met het vliegtuig, per bus te reizen of zelf met de auto. Ook kunt u een wat goedkopere accommodatie boeken, zoals een hostel, tent of caravan. Naast bovenstaande opties, is het boeken van een lastminute natuurlijk ook een goed voorbeeld van een goedkope vakantie.

Advertenties van onze partners

Goedkoop kamperen in Spanje

Zoals hierboven reeds aangegeven, is een kampeervakantie een goed voorbeeld van een goedkope vakantie. Spanje is een land met een zeer divers landschap en veel verschillende klimaten. Er zijn om deze redenen veel mooie gebieden en streken waar u prima een goedkope kampeervakantie kunt realiseren. U kunt ervoor kiezen te gaan kamperen in één van de prachtige Spaanse streken, zoals Toscane of Umbrië, maar ook aan de Spaanse costa`s is het heerlijk om een kampeervakantie door te brengen.

U kunt natuurlijk zelf uw tent, caravan etc. meenemen naar uw plaats van bestemming in Spanje, maar u kunt doorgaans voor zeer aantrekkelijke prijzen ook accommodaties huren op de verschillende campings.

Lijkt u het wat om een goedkope vakantie op een camping in Spanje door te brengen, kijk dan eens onder het kopje ‘camping Spanje’, waar u een overzicht vindt van alle aanbieders die kampeervakanties in Spanje in hun aanbod hebben.

Goedkope backpack vakantie in Spanje

Een goedkope vakantie naar Spanje kan heel eenvoudig worden gerealiseerd door te kiezen voor een backpackvakantie. Een backpackvakantie is met name een goede optie als u meerdere delen van Spanje wilt zien en u niet te lang op dezelfde plek wilt verblijven. U kunt dan, via aanbieders die gespecialiseerd zijn in backpackvakanties, goedkope hotels of hostels boeken. De accommodaties in het aanbod van bakcpackaanbieders zijn doorgaans eenvoudig, maar wel voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals sanitair en een slaapplaats.

Voor een ruim aanbod van accommodaties en hostels voor mensen met een klein budget, of mensen die gewoon niet te veel willen betalen voor hun accommodatie, kunt u een kijkje nemen op de site van Hostelsclub.com. Op de site van aanbieder Tunafish, www.tnfsh.nl , wat een reisbureau is voor de actieve reiziger, vindt u tevens een ruim aanbod van backpackhotels. Hun website is duidelijk en overzichtelijk waardoor u snel het gewenste hotel van uw keuze kunt vinden.

Goedkope lastminute vakantie naar Spanje

Een lastminute-vakantie is ook een prima optie voor een goedkope vakantie naar Spanje. Een lastminute-vakantie boekt u doorgaans uiterlijk vier weken voor datum van vertrek. De lastminute-reizen die worden aangeboden bestaan voor een groot deel uit vliegreizen. Reisorganisaties die in het hoogseizoen nog een paar kamers over hebben, of vliegtuigmaatschappijen die net niet alle stoelen bezet hebben, willen deze plekjes toch graag ingevuld zien. Een lege kamer of stoel kost hen immers alleen maar geld. Om deze reden bieden zij deze laatste vrije kamer of stoel aan voor dumpprijzen, zodat deze toch nog opgevuld worden. Ideaal waneer u een goedkope vakantie naar Spanje wilt. De vliegreizen naar Spanje gaan doorgaans naar de costa`s of de mooie Spaanse steden. Wanneer u interesse heeft voor een lastminute-vakantie naar Spanje, klik dan op het kopje ‘lastminute Spanje’, daar vindt u een overzicht van alle aanbieders van lastminute-vakanties naar Spanje.

Offerte goedkope vakantie Spanje? Klik hier