Jongerenreizen Spanje

Jongerenreizen Spanje

Spanje is voor jongeren een geweldig land om hun vakantie door te brengen. Spanje heeft enorm veel te bieden, zoals prachtige stranden en een heerlijke temperatuur. Daarnaast heeft Spanje veel prachtige steden waar enorm veel te zien en te beleven is. En natuurlijk niet te vergeten het heerlijke Spaanse eten; de pasta`s en de tapas, en hét drankje van Spanje; sangria. Spanje is tevens een prima land voor een feestvakantie, maar ook voor een actieve wandel-, mountainbike- of golfvakantie.

Feestbestemmingen in Spanje

Zoals hierboven reeds aangegeven heeft Spanje een aantal bestemmingen die perfect zijn wanneer je hier een feestvakantie wilt doorbrengen. De aanbieders van jongerenreizen hebben om deze reden ook een groot aanbod van vakanties naar de Spaanse feestbestemmingen. Een voorbeeld van een aanbieder is bijvoorbeeld Gogo. Zij hebben de meest populaire partybestemmingen van Spanje in hun uitgebreide aanbod. Op hun website vind je tevens veel informatie over Spanje zelf, de streken en steden, en veel praktische informatie. X-travel biedt de populaire Spaanse zon-, zee- en strandbestemmingen aan. Tevens kun je via deze aanbieder een zogenaamd X-treme Package Deal boeken, waarbij je een goedkope vakantie boekt gecombineerd met toegang tot de vetste feesten.

Advertenties van onze partners

Beaches.nl (budget holidays) is, naast de hiervoor genoemde aanbieders, een reisorganisatie met een uitgebreid aanbod van verschillende soorten jongerenreizen. Het boeken van een strand- en feestvakantie is mogelijk bij deze aanbieder, maar ook kun je hier avontuurlijke vakanties boeken, zoals mountainbike-, duik-, of golfsurfvakanties.

HUSK studentenreizen biedt vakanties aan tegen zeer scherpe prijzen. Doordat er geen tussenkomst is van een reisbureau of touroperator, zijn zij in staat vakanties tegen deze lage prijzen aan te bieden. Je kunt er hiervoor kiezen te reizen met een bus of met een vliegtuig.

Leeftijdsgebonden jongerenreizen naar Spanje

Naast de bovenstaande aanbieders, zijn er tevens aanbieders van reizen die zich richten op specifieke leeftijdsgroepen. Zo biedt de aanbieder Vinea reizen aan voor verschillende leeftijdsgroepen, zo ook voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar. Er kan hier uit verschillende soorten vakanties worden gekozen, zoals een actie- en avontuurvakantie, een culturele rondreis of een zeilkamp. Je kunt ervoor kiezen alleen mee te gaan op een jongerenkamp van Vinea, maar ook met een vriend, vriendin of een groepje vrienden is een mogelijkheid.

Simbo.nl heeft jongerenreizen in het aanbod voor jongeren tussen de 16 en 21 jaar. Een vakantie die je boekt via Simbo.nl is een vakantie zonder ouders, maar wel met 24 uur per dag goede en professionele begeleiding. Ook hier kun je kiezen uit vakanties met verschillende thema`s, zoals strand, actief of vrijwilligerswerk.

Zekerheid voor jouw jongerenreizen naar Spanje

Wanneer je als jongere je zuur verdiende geld hebt uitgegeven aan een vakantie, wil je natuurlijk wel dat deze door jou voorafbetaalde reisgelden worden beschermd. Dan kun je het beste een vakantie boeken bij een aanbieder die is aangesloten bij organisaties die onder andere deze zekerheid garanderen. De bedoelde instanties zijn de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Bij veel aanbieders staat het icoontje van iDEAL op hun internetsite, wat betekent dat je de vakantie veilig via het internetbankieren van je eigen bank kunt betalen. Beachmasters is een aanbieder die bij bovengenoemde instanties is aangesloten en waarbij je via iDEAL kunt betalen.

Offerte jongerenreis Spanje? Klik hier