Vakantiehuizen Spanje

Vakantiehuizen Spanje

Het huren van een vakantiehuis is één van de manieren om uw vakantie door te brengen. Deze vakantiehuizen zijn in heel Europa te huur en verschillen van kleine huisjes of boerderijtjes, tot luxe vakantiehuizen met een privézwembad. Een vakantiehuis heeft doorgaans een woonkamer en keuken, één of meerdere slaapkamers, een badkamer, toilet en een terras. Uw vakantiewoning mag niet uw permanente woning worden.

Aanbod van vakantiehuizen in Spanje

Omdat Spanje een land is met een diversiteit aan natuur en klimaat, is Spanje zeker een land waar u voor het huren van een vakantiehuis met verschillende doeleinden, prima terecht kunt. Om deze reden zijn er ook veel aanbieders van vakantiehuizen, die Spanje in hun aanbod hebben. Interhome, Vacanceselect en Euro Relais zijn hier een voorbeeld van. Deze aanbieders hebben een groot aanbod aan vakantiehuizen met een mooie liggingen in de verschillende regio`s van Spanje. Zo liggen er huizen aan de costa`s, maar ook in of nabij de grotere Spaanse steden. Daarnaast is Euro Relais als beste getest door de Consumentenbond in juli 2009.

Advertenties van onze partners

Eén van de grootste Nederlandse aanbieders van vakantiehuizen is Basic Travel. Zij bieden verschillende soorten vakantiehuizen aan in de vorm van boerderijtjes tot luxe villa`s met zwembad. Ook Topic Travel heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen. Zij bieden eersteklas huizen aan voor een betaalbare prijs. Dit is mogelijk omdat zij werken zonder tussenkomst van een reisbureau.

Wanneer u een vakantiehuis in Spanje wilt boeken wilt u natuurlijk graag zien hoe het huis eruit ziet. Op de sites van Belvilla en Villatour staan duidelijke foto`s van de vakantiehuizen en wordt er daarnaast veel informatie gegeven over de faciliteiten en bijzonderheden van het huis.

Het is tevens handig om te weten hoe eerdere bezoekers van de vakantiehuizen het huis ervaren hebben. Om deze reden hebben veel aanbieders op hun website klantenbeoordelingen toegevoegd, zo ook Happyhome vakantiehuizen. Deze klantenbeoordelingen maken de keuze voor een geschikt huis wellicht makkelijker. Happyhome biedt huizen aan in verschillende prijsklassen, van authentieke villa`s tot appartementen geheel in de mediterrane sfeer.

Wilt u nou niet naar de populaire bestemmingen van Spanje maar juist naar de plekjes die minder massaal zijn? Kijk dan eens op de site van ‘Eliza was here’. Zij bieden huizen aan op de onontdekt plekjes van Spanje, in de rust en de stijl van het land.

Zoek en boek een vakantiehuis in Spanje

Omdat Spanje een veelzijdig land is, worden er doorgaans ook veel vakantiehuizen in Spanje aangeboden. Om eenvoudiger een keus te maken uit het grote aanbod, hebben veel aanbieders een handig zoekmenu op hun site gezet. Bijvoorbeeld Outvak.nl (waarbij u tevens kunt zoeken op thema), vakantiekoorts.nl en Villa XL. Wilt u graag een vakantiehuis op de gezelligheid van een camping, dan kunt u bij Suncamp Holidays ongetwijfeld een leuk chalet of bungalow vinden die voldoet aan uw wensen.

Er zijn tevens aanbieders die zich gespecialiseerd hebben in vakantiehuizen in Spanje, zo ook Villa Expert. Deze organisatie heeft kwalitatieve goede vakantiehuizen in de streken Toscane en Umbrië in het aanbod. Zeker een aanrader als u wilt genieten van de natuur en cultuur in deze prachtige streken.

Heeft u uw perfecte huis gevonden, dan kunt u deze vaak snel reserveren. Bij Perfectvilla kunt ook direct uw reservering aanvragen. Is het vakantiehuis van uw keuze niet meer beschikbaar in de opgegeven periode, dan stelt Perfectvilla alles in het werk om u een alternatief aan te bieden. Uw reservering ontvangt u doorgaans direct per e-mail. Hierdoor heeft u ook meteen alle boekingsgegevens op een rij.

Offerte vakantiehuis Spanje? Klik hier